Belangrijke Informatie

Op deze pagina krijg je een overzicht van alle informatie die nodig is voor jouw deelname aan het eerstejaarsweekend.

Paklijst

Een goed humeur is altijd belangrijk om mee te nemen.
Tip: Check kort van te voren het weerbericht om niet voor verrassingen te komen staan (lees: de juiste kleding mee te nemen).

Belangrijk!

 1. Fiets.
  Mocht je geen fiets in de regio van Delft hebben raden we aan om te kijken naar een Swapfiets of om een fiets te huren zoals OV-fiets (let op maximum huurtermijn!).
 2. Identiteitsbewijs/paspoort/rijbewijs.
 3. Verzekeringspas/zorgpas.
 4. Medicijnen (indien nodig).
 5. Rugzak om alles in te stoppen.

Kleding

 1. Check van te voren het weerbericht!
 2. Warm vest voor ‘s avonds/’s nachts.
 3. Zwemkleding.
 4. Badslippers.
 5. Stevige schoenen (voor activiteiten waarbij we veel gaan lopen).

Slaapspullen

 1. Slaapmatje of luchtbed (inclusief pomp).
 2. Slaapzak.
 3. Kussen.
 4. Pyjama.
 5. Toilettas:
  • Tandenborstel
  • Tandpasta
  • Shampoo/Douchegel/Conditioner
  • Deodorant
  • Zonnebrandcrème

Daarnaast ook nog..

 1. Handdoek.
 2. Reserve bril/lenzen.
 3. Kraslot.
 4. Cadeautje voor de organisatie (wees origineel).
 5. Zaklantaarn.
 6. Deet of andere middeltjes tegen muggen.

Absoluut NIET meenemen!

 1. (Party)drugs.
 2. Alcoholische dranken.
 3. Wapens.
 4. Waardevolle spullen (dus geen laptops, tablets of andere onnodige electronica).
 5. Giftige stoffen.
 6. Bederfelijke waren.
 7. Een slecht humeur.

Locatie

De evenementenlocatie van het eerstejaarsweekend blijft nog even geheim maar de centrale verzamelplek is wel bekend. We beginnen het eerstejaarsweekend bij de vestiging van de Haagse Hogeschool in Delft. Vanaf daar zullen we onze weg vervolgen per fiets.

Erg serieuze teksten die toch wel belangrijk zijn

Regels omtrent ruggebruik

Tijdens het evenement is het voor zowel de deelnemers van het eerstejaarsweekend ten strengste verboden om party-, soft- of harddrugs te gebruiken. Indien een deelnemer betrapt wordt op drugsgebruik zal de deelnemer verwijderd worden volgens de procedure “verwijdering deelnemer” en in het geval van harddrugs zal de politie ingeschakeld worden.

Regels omtrent alcoholgebruik

Het is niet toegestaan voor deelnemers die jonger zijn dat 18 jaar om alcoholische dranken te nuttigen. Deelnemers die ouder zijn dan 18 jaar zijn wel toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen tijdens het eerstejaarsweekend. Indien een deelnemer te veel alcohol genuttigd heeft zorgt de organisatie dat de deelnemer veilig begeleid wordt (indien nodig in overleg met voogd).

Regels omtrent wapens

Het is niet toegestaan voor deelnemers om (voorwerpen die geclassificeerd kunnen worden als) wapens mee te nemen naar het evenement. Indien een deelnemer toch een wapen heeft meegenomen dient hij deze in te leveren bij aankomst op het kampterrein. Deze krijgt hij dan aan het einde van het eerstejaarsweekend terug.

Indien een deelnemer toch een wapen heeft wordt deze geconfisqueerd en zal hij van het terrein verwijderd worden volgens de procedure “verwijdering deelnemer”. Bij illegaal wapenbezit schakelen wij de politie in.

Verwijdering deelnemer

Indien een deelnemer na meerdere malen gewaarschuwd te zijn zich niet aan de regels van het evenement houdt kan ervoor gekozen worden om de deelnemer van het evenement te verwijderen. De eindverantwoordelijke is degene die bepaald of een deelnemer verwijderd wordt of niet. Indien er door de eindverantwoordelijke bepaald is dat de deelnemer verwijderd wordt krijgt de deelnemer de mogelijkheid om zijn spullen te pakken. Dit gebeurt onder begeleiding van de organisatie.

Alle deelnemers zijn voorzien van een fiets. Indien de deelnemer niet in staat is om zelfstandig naar huis te komen wordt deze door de organisatie naar huis gebracht. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zal er op kosten van de deelnemer een taxi worden gebeld. Voor vertrek wordt er altijd contact opgenomen met de voogd voor overleg en verwittiging over de situatie.

Ongewenste intimiteiten

Deelnemers dienen zich ten alle tijden veilig te voelen op en rond de activiteiten en het terrein van het eerstejaarsweekend. Indien een deelnemer zich niet veilig voelt, door bijvoorbeeld ongewenste intimiteiten, wordt deze persoon verzocht dit te melden bij de organisatie. Als een dergelijke situatie gemeld wordt zal de organisatie de nodige acties ondernemen om te voorkomen dat het nogmaals voorkomt en zal het slachtoffer begeleid worden.